Ελληνικά
Προωθήστε το στο Promote on Facebook
Θερμοκάμερες OPTRIS Xi Compact Line σε Διαστάσεις Παλάμης

Σειρά Optris Xi - Οι Συμπαγείς Θερμοκάμερες

Πυρόμετρo ή Υπέρυθρη (IR) Κάμερα ;

Η σειρά θερμοκαμερών Xi είναι συνδιαστική διαμόρφωση συμπαγούς πυρομέτρου με μία σύγχρονη υπέρυθρη (IR) κάμερα. Χάρη στις ενσωματωμένες αναλογικές και ψηφιακές εξόδους, την προαιρετική επιπλέον δυνατότητα για διαχείριση έως εννιά ελεύθερα οριζόμενων περιοχών μέτρησης - με εξωτερικό ενδοσυνδετή διεργασίας - οι Θερμοκάμερες Xi μπορούν να λειτουργήσουν εξαιρετικά και σε OEM εφαρμογές.  

 

Θερμοκάμερες πολλαπλών εφαρμογών

Από τη βιομηχανία πλαστικών, την μεταλλουργία, την αυτοκινητοβιομηχανία, έως και εφαρμογές έγκαιρης αναγγελίας πυρκαγιάς, η σειρά Θερμοκαμερών Xi ικανοποιεί πληθώρα απαιτήσεων εφαρμογών. Ακόμη και σε περιπτώσεις με μειωμένη ορατή πρόσβαση, υπάρχει η δυνατότητα θερμικής επιτήρησης με χρήση της λειτουργίας σάρωσης γραμμής (line scan function).  

 

Ενσωματωμένη λειτουργία ανίχνευσης σημείου

 

Η ενσωματωμένη λειτουργίας ανίχνευσης σημείου (θερμού ή ψυχρού) δίνει τη δυνατότητα για ακριβή μέτρηση θερμοκρασίας κινούμενων αντικειμένων, χωρίς την επαναρύθμιση του αισθητηρίου. Η κάμερα εκτελεί την λειτουργία αυτή, χωρίς αναγκαιότητα σύνδεσής της με PC.  

 

 

Σερβομηχανισμός Εστίασης - διευκολυνει τη λειτουργία και έλεγχο

Αμφότερα μοντέλα Xi είναι εφοδιασμένα με σερβομηχανισμό εστίασης. Το στάνταρ λογισμικό PIX Connect επιτρέπει λεχειρισμό εστίασης, από οθόνη χειρισμού.Κατάλογος OPTRIS


Θερμοκάμερα Optris Xi400
Η νεότατα εξελιγμένη Θερμοκάμερα Xi400 συνδιάζει τα πλεονεκτήματα ενός συμπαγούς και βιομηχανικού πυρόμετρου με προηγμένης Υπέρυθρης Κάμερας. Η ταχεία λειτουργία των 80 Hz επιτρέπει την επιτήρηση γρήγορων θερμικών διεργασιών και σε λειτουργία σάρωσης γραμμής (line-scan)
Θερμοκάμερα Xi80 spot finder
Η θερμοκάμερα optris Xi80 συνδιάζει τα πλεονεκτήματα της θερμοκάμερας και του υπέρυθρου θερμομέτρου. H 80x80pixels θερμική εικόνα απαλείφει την ανάγκη εύρεσης του θερμού σημείου και τη δύσκολη διαδικασία στοχοθεσίας, που απαιτείται σε ένα απλό πυρόμετρο
Οπτικά Μικροσκοπίου Θερμοκάμερας Xi400
Τα νέα Οπτικά Μικροσκοπίου της Θερμοκάμερας Xi400 είναι κατάλληλα για μέτρηση θερμοκρασίας μικρών υλικών από 240μm


SendToAFriend-icon 
 (0,00) Αριθμός χρηστών που βαθμολόγησαν (0)


IRISTEM

IRISTEM

 • ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ
  ΕΔΡΑ: Κομνηνών 8
  54624 Θεσσαλονίκη - Μακεδονία
  Τηλ. 2310 268490
  Κιν. 6944 286617
  Email: info@iristem.gr

  Επικοινωνία


active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης