Ελληνικά
Προωθήστε το στο Promote on Facebook
Βίντεο και Ratio Πυρομέτρα OPTRIS Υψηλών Επιδόσεων

Biντεο και Ratio Πυρομέτρα OPTRIS Υψηλών Επιδόσεων

 


Προϊόντα OPTRIS
Πυρόμετρο optris CSvideo 2M για Μέταλα
Το πυρόμετρο CSvideo 2M για μέταλα, με ρυθμίσιμη εστίαση, λέιζερ κατάδειξης και βίντεο στόχευσης. Η συνδυαστική τεχνική στόχευσης με λείζερ και βίντεο προσφέρει αξιόπιστη και ακριβή ρύθμιση στο πεδίο της περιοχής μέτρησης.
πυρόμετρο optris CTvideo 1M/2M για μέταλα
Τα νέα Optris βίντεο πυρόμετρα CTvideo 1M/2M παρέχουν τη δυνατότητα για συνδυαστική στόχευση με βίντεο και λέιζερ, για βέλτιστη ρύθμιση στο πεδίο, ακόμη σε περιπτώσεις με περιορισμένη πρόσβαση. Μετράνε με ακρίβεια ΥΨΗΛΕΣ θερμοκρασίες μετάλων ή κεραμικών
Πυρόμετρο optris CTvideo 3M για Μέταλα
Το βίντεο υπέρυθρο πυρόμετρο optris CTvideo 3M είναι ιδανικό για μετρήσεις ΧΑΜΗΛΗΣ θερμοκρασίας μετάλων και σύνθετων υλικών από 50°C. Η συνδυαστική χρήση του βίντεο και στόχευσης λέιζερ επιτρέπει την εύκολη και ακριβή κατάδειξη περιοχής μέτρησης
πυρόμετρο optris CTratio 1M
Χάρη στο βραχύ μήκος κύματος, στο ratio πυρόμετρο optris CTratio 1M είναι ιδανικό για μετρήσεις πολύ υψηλών θερμοκρασιών μετάλων. Ο ταχύτατος χρόνος αποκρισης επιτρέπει την επιτήρηση πολύ γρήγορων διεργασιών.
Ratio πυρόμετρο optris CTratio 2M για μέτρηση Πολύ Υψηλής θερμοκρασίας μετάλων
Χάρη στο βραχύ μήκος κύματος, στο ratio πυρόμετρο optris CTratio 2M είναι ιδανικό για μετρήσεις πολύ υψηλών θερμοκρασιών μετάλων. Ο ταχύτατος χρόνος απόκρισης επιτρέπει την επιτήρηση πολύ γρήγορων διεργασιών.


SendToAFriend-icon 


IRISTEM

IRISTEM

 • ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ
  ΕΔΡΑ: Κομνηνών 8
  54624 Θεσσαλονίκη - Μακεδονία
  Τηλ. 2310 268490
  Κιν. 6944 286617
  Email: info@iristem.gr

  Επικοινωνία


active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης