Ελληνικά
Προωθήστε το στο Promote on Facebook
Βίντεο και Ratio Πυρομέτρα OPTRIS Υψηλών Επιδόσεων

Biντεο και Ratio Πυρομέτρα OPTRIS Υψηλών Επιδόσεων


Η σειρά Βίντεο Πυρομέτρων optris CSvideo/CTvideo και το νέο πρωτοποριακό πυρόμετρο αναλογίας CSvision επιτρέπουν την ταυτόχρονη χρήση βίντεο και λέιζερ κατάδειξης, για βέλτιστη ρύθμιση στόχευσης του πεδίου μέτρησης, ακόμη και σε περιπτώσεις διεργασιών με περιορισμένη πρόσβαση. Μετρούν αξιόπιστα θερμοκρασίες μετάλλων και κεραμικών και, εξαιτίας του βραχέως μήκους κύματος μέτρησης, μειώνουν τα σφάλματα μέτρησης σε μέταλλα και επιφάνειες με άγνωστο συντελεστή εκπομπής. Το υψηλής ποιότητας βίντεο θέασης δείχνει το μέγιστο πλεονέκτημά του με το λογισμικό CompactPlus Connect ή την εφαρμογή IRmobile App στο κινητό σας τηλέφωνο, με τα χαρακτηριστικά του τεχνολογίας αιχμής, το ζουμ και τη δυνατότητα περιστροφής ειδώλου. Η ρυθμιζόμενη εστίαση, που στη σειρά CSvision γίνεται με σερβομηχανισμό, επιτρέπει τη βέλτιστη προσαρμογή σε διαφορετικές εφαρμογές και απαιτήσεις εγκατάστασης. Καθόσον τα CSvision μπορούν να μετρήσουν αντικείμενα έως και 3000 °C είναι εφοδιασμένα με ένα μοναδικό φίλτρο δύο σταδίων μείωσης φωτεινότητας (BRF), που παρέχει στο χρήστη ένα δυναμικό εργαλείο στόχευσης σε πολύ θερμά και εξαιρετικά φωτεινά αντικείμενα.Προϊόντα OPTRIS
Πυρόμετρο optris CTvideo 3M για Μέταλα
Πυρόμετρο αναλογίας CSvision R1M (ratio), για την άνευ επαφής μέτρηση θερμοκρασίας από 550 °C έως 3000 °C, σε ρυθμιζόμενη απόσταση. Ο νεωτερισμός της σειράς πυρομέτρων CSvision είναι το φίλτρο μείωσης φωτεινότητας - δύο επιλεγόμενων βημάτων - που επιτρέπει την θέαση και εστίαση πάνω σε πολύ λαμπρής φωτεινότητας αντικείμενα.
Πυρόμετρο Ratio optris CS Vision R2M, με δύο βημάτων BRF, για εξαιρετικά υψηλής λαμπρότητας στόχους
Πυρόμετρο αναλογίας CSvision R2M (ratio), για την άνευ επαφής μέτρηση θερμοκρασίας από 250 °C έως 1400 °C , σε ρυθμιζόμενη απόσταση. Ο νεωτερισμός της σειράς πυρομέτρων CSvision είναι το φίλτρο μείωσης φωτεινότητας - δύο επιλεγόμενων βημάτων - που επιτρέπει την θέαση και εστίαση πάνω σε πολύ λαμπρής φωτεινότητας αντικείμενα.
πυρόμετρο optris CTratio 1M
Χάρη στο βραχύ μήκος κύματος, στο ratio πυρόμετρο optris CTratio 1M είναι ιδανικό για μετρήσεις πολύ υψηλών θερμοκρασιών μετάλων. Ο ταχύτατος χρόνος αποκρισης επιτρέπει την επιτήρηση πολύ γρήγορων διεργασιών.
Ratio πυρόμετρο optris CTratio 2M για μέτρηση Πολύ Υψηλής θερμοκρασίας μετάλων
Χάρη στο βραχύ μήκος κύματος, στο ratio πυρόμετρο optris CTratio 2M είναι ιδανικό για μετρήσεις πολύ υψηλών θερμοκρασιών μετάλων. Ο ταχύτατος χρόνος απόκρισης επιτρέπει την επιτήρηση πολύ γρήγορων διεργασιών.
Πυρόμετρο optris CSvideo 2M για Μέταλα
Το πυρόμετρο CSvideo 2M για μέταλα, με ρυθμίσιμη εστίαση, λέιζερ κατάδειξης και βίντεο στόχευσης. Η συνδυαστική τεχνική στόχευσης με λείζερ και βίντεο προσφέρει αξιόπιστη και ακριβή ρύθμιση στο πεδίο της περιοχής μέτρησης.
πυρόμετρο optris CTvideo 1M/2M για μέταλα
Τα νέα Optris βίντεο πυρόμετρα CTvideo 1M/2M παρέχουν τη δυνατότητα για συνδυαστική στόχευση με βίντεο και λέιζερ, για βέλτιστη ρύθμιση στο πεδίο, ακόμη σε περιπτώσεις με περιορισμένη πρόσβαση. Μετράνε με ακρίβεια ΥΨΗΛΕΣ θερμοκρασίες μετάλων ή κεραμικών


SendToAFriend-icon 


IRISTEM

IRISTEM

 • ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ
  ΕΔΡΑ: Κομνηνών 8
  54624 Θεσσαλονίκη - Μακεδονία
  Τηλ. 2310 268490
  Κιν. 6944 286617
  Email: info@iristem.gr

  Επικοινωνία


active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης