Ελληνικά
Καλέστε μας για τιμή
Προωθήστε το στο Promote on Facebook
LEAKSHOOTER LKS 1000-V2+

LEAKSHOOTER LKS 1000-V.2 +

Κάμερα Υπερήχων Ανίχνευσης Διαρροών - Νέα Εξελιγμένη Έκδοση

Η 1η Κάμερα Υπερήχων, για την Ανίχνευση Διαρροών Πεπιεσμένου Αέρα, Αερίων υπό πίεση και Κενού. Ειδικά εστιασμένη στην οπτικοποίηση των σημείων διαρροών πεπιεσμένου αέρα, η LEAKSHOOTER LKS 1000 – V.2+ έχει πολλές άλλες εφαρμογές : έλεγχο ατμοπαγίδων, επιθεώρηση εδράνων, ανίχνευση ηλεκτρικών μερικών σπινθηρισμών και φαινομένου κορώνα, ελαττωματικούς μονωτήρες.

Κατεβάστε εδώ το φυλλάδιο .pdf   LKS1000V2-UK-V2

 

Ο πεπιεσμένος αέρας είναι μορφή ενέργειας με Υψηλό Κόστος Παραγωγής, με ένα τμήμα 20 έως 40% να χάνεται από διαρροές. Συνεπώς, η συστηματική επιθεώρηση και εξάλειψη των διαρροών μπορεί να συνεισφέρει ουσιαστικά σε Εξοικονόμηση Ενέργειας.

Η ανίχνευση, εντοπισμός και φωτογράφηση των ακριβών σημείων, όπου συμβαίνουν διαρροές πεπιεσμένου αέρα, ατμού, αερίων υπό πίεση, κενού, γίνεται ιδιαίτερα αποτελεσματικά με χρήση της Πρωτοποριακής Κάμερας Υπερήχων LEAKSHOOTER® LKS1000-V.2+.

Η  LEAKSHOOTER® LKS1000-V2+ είναι ιδιαίτερα εξελιγμένο εργαλείο. Εξαιρετικά ευαίσθητη, μπορεί να εντοπίσει όλες τις διαρροές, ακόμη και όσες είναι σε διάσταση βελόνας σύριγγας, από απόσταση 15 μέτρων.

Οι διαρροές μπορούν να εντοπιστούν σε κάθε είδος βιομηχανικού περιβάλλοντος, χάρη στη δυνατότητα ρύθμισης κέρδους και την απόρριψη όλου του ανεπιθύμητου θορύβου.

Η  LEAKSHOOTER® LKS1000-V2+ χρησιμοποιείται ως κάμερα. Κατά την ανίχνευση διαρροής, εμφανίζεται στη μεγάλη (5,7”) έγχρωμη οθόνη δυναμικός λευκός στόχος. Ο στόχος συρρικνώνεται κατά την εγγύτερη και ακριβέστερη προσέγγιση της διαρροής. Γράφημα, στην κάτω πλευρά της οθόνης, συνοδεύει και υποστηρίζει την ανίχνευση. Όταν η κάμερα είναι έναντι ακριβώς της διαρροής, εμφανίζεται σταυρός στο κέντρο του στόχου. Τότε είναι δυνατή η φωτογράφηση και αποθήκευση της ακριβούς θέσης της διαρροής.

Η κάθε φωτογραφία έχει αρίθμηση, ημερομηνία, ώρα και δείχνει την ένταση dB RMS της διαρροής και τη ρύθμιση του κέρδους. Οι φωτογραφίες μπορούν απευθείας να ανεβούν σε PC, με το παρεχόμενο USB καλώδιο.

Είναι βεβαίως δυνατή, παράλληλα με την οπτικοποίηση του σημείου της διαρροής, η ακρόαση του σήματος υπερήχου της διαρροής, με τα παρεχόμενα επαγγελματικά ακουστικά. Τότε η διαρροή είναι απολύτως φιλική στο χρήστη, διότι ταυτόχρονα ακούγεται ότι είναι ορατό.

Η τυπική διαμόρφωση περιλαμβάνει:

 • Κάμερα LEAKSHOOTER LKS 1000-V.2 +
 • Επαγγελματικά Ακουστικά
 • Φορτιστής Μπαταρίας
 • USB καλώδιο
 • Οδηγίες Χρήσης
 • 2 Χρόνια Γραπτή Εγγύηση
 • Πιστοποιητικό Ελέγχου Ποιότητας
 • Τσάντα Μεταφοράς

DATA SHEET LEAKSHOOTER V2+
ΚΑΜΕΡΕΣ ΥΠΕΡΗΧΩΝ LEAKSHOOTER


SendToAFriend-icon 


IRISTEM

IRISTEM

 • ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ
  ΕΔΡΑ: Κομνηνών 8
  54624 Θεσσαλονίκη - Μακεδονία
  Τηλ. 2310 268490
  Κιν. 6944 286617
  Email: info@iristem.gr

  Επικοινωνία


active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης