Ελληνικά
Προωθήστε το στο Promote on Facebook
Θερμοκάμερες VarioCAM®HD Επιδόσεων και Ποιότητας Αναφοράς

Θερμογραφικά Συστήματα VarioCAM®HD

Επιδόσεις, Αξιοπιστία και Ποιότητα Αναφοράς - Ιδιαίτερες Διαμορφώσεις για Απεριόριστες Εφαρμογές


Η Iristem Engineering, μέσω της μακρόχονης συνεργασίας της με την Infratec, προσφέρει μία εξαιρετικά μεγάλη σειρά θερμογραφικών συστημάτων. Επιδόσεις, Αξιοπιστία και Ποιότητα Αναφοράς - Ιδιαίτερες Διαμορφώσεις. Περιλαμβάνουν φορητά και σταθερά συστήματα VarioCAM® High Definition και VarioCAM® HDx, αντίστοιχα.

 

 • ΤΑ ΦΟΡΗΤΑ ΘΕΡΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ των σειρών VarioCAM® High Definition και VarioCAM® HDx, προορίζονται για επαγγελματική χρήση από τους Ειδικούς. Είναι το αποτέλεσμα της μακρόχρονης συνεργασίας, ανάμεσα στην InfraTec και τον κατασκευαστή ελίτ τεχνολογικών συστημάτων Jenoptik. Οι διατάξεις των αισθητηρίων είναι από (640 × 480) έως (1,024 × 768) IR εικονοστοιχεία. Σε συνδιασμό με την αδιάλλειπτη  λειτουργία του οπτομηχανισμού Microscan, επιτυγχάνεται διακριτικότητα έως (2,048 × 1,536) IR εικονοστοιχείων. Αμφότερες σειρές προϊόντων ξεχωρίζουν εμφαντικά, για την ποιότητα αιχμής, τις μετρήσεις υψηλής ακριβείας και τον εκτεταμένο προαιρετικό εξοπλισμό.
 • ΟΙ ΣΤΘΕΡΕΣ ΘΕΡΜΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ VarioCAM® HD head και VarioCAM® HDx head είναι βασισμένες στον ίδιο τεχνολογικό πυρήνα υλισμικού, όπως και η σειρά των φορητών μοντέλων. Είναι πλήρως συμβατές, ως στάνταρ, με ενδοσυνδετές GigE vision και GenICam. Επιπλέον διαθέτουν ψηφιακές και αναλογικές εισόδους / εξόδους.
 • ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΘΕΡΜΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ έχουν ιδιαίτερη ευελιξία και συμβατότητα για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις οποιασδήποτε εφαρμογής. Ταυτόχρονα, η στιβαρή κατασκευή και το ελαφρού κράματος μεταλικό τους κέλυφος, επιτρέπουν τη λειτουργία τους σε σταθερή χρήση, τόσο σε σκληρά βιομηχανικά περιβάλλοντα, όπως και σε ειδικών συνθηκών εργαστηριακές εφαρμογές.

Σπονδυλωτή Αρχή Συστημάτων.

Η σπονδυλωτή δομή δίνει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε πολλές διαφορετικές διαμορφώσεις των θερμογραφικών συστημάτων. Έτσι είναι εφικτή η ιδιαίτερη προσαρμογή τους, με εστίαση στις ειδικότερες ανάγκες κάθε εφαρμογής.

Κατά συνέπεια οι θερμογραφικές κάμερες VarioCAM® High Definition και VarioCAM® HDx μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ακρίβεια, σταθερότητα λειτουργίας και υψηλή παραγωγικότητα, σε οποιαδήποτε αποστολή, ενδεικτικά:

 • προγνωστική συντήρηση
 • βελτιστοποίηση παραγωγής
 • διασφάλιση ποιότητας
 • βελτιστοποίηση συναρμολόγησης
 • περίπλοκες εφαρμογές, για την Έρευνα και Άνάπτυξη

Για αναλυτική και εύκολη ανάλυση των θερμογραφικών δεδομένων, είναι διαθέσιμο το θερμογραφικό λογισμικό IRBIS® 3 στο οποίο περιλαμβάνονται μόντουλς εστιασμένα σε ειδικές εφαρμογές. Το - επίσης σπονδυλωτής αρχής - λογισμικό δίνει τη δυνατότητα για ειδκότερες διαμορφώσεις και την προσαρμογή του σε οποιοδήποτε πεδίο εφαρμογής των θερμογραφικών μετρήσεων.VarioCAM High Definition : Τεχνικό Φυλλάδιο
Θερμοκάμερες Σειρά VarioCAM® HD research 900
Με 3.1 Megapixels στο IR-φορμάτ, το μοναδικό διεθνώς αυτό υπέρυθρο σύστημα δρομολογεί νέα διάσταση στο Τμήμα Αιχμής των άψυκτων θερμογραφικών καμερών επιθεώρησης. Ανάλυση : (2,048 × 1,024) IR pixel με τη λειτουργία του οπτο-μηχανισμού MicroScan - Ταχύτητα έως 240 Hz (παραθυρική λειτουργία) - Οθόνη 5.6" TFT με ανάλυση (1,280 × 800) pixels και ανακλινώμενο έγχρωμο σκόπευτρο


SendToAFriend-icon 


IRISTEM

IRISTEM

 • ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ
  ΕΔΡΑ: Κομνηνών 8
  54624 Θεσσαλονίκη - Μακεδονία
  Τηλ. 2310 268490
  Κιν. 6944 286617
  Email: info@iristem.gr

  Επικοινωνία


active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης