Ελληνικά
Προωθήστε το στο Promote on Facebook
Θερμοκάμερες OPTRIS Xi Compact Line σε Διαστάσεις Παλάμης

Σειρά Optris Xi - Οι Συμπαγείς Θερμοκάμερες


 Η Σειρά Θερμοκαμερών Optris Xi Compact Line είναι μία επαναστατικής τεχνολογικής προσέγγισης σειρά θερμοκαμερών. Οδηγούν την νέα εποχή προσιτού κόστους, υψηλής ποιότητας και θερμικής απεικόνισης ακριβείας που συνδυάζει την μέτρηση με ακρίβεια θερμοκρασίας.

 
Η Σειρά Θερμοκαμερών Optris Xi Compact Line Λειτουργεί σε ευρεία περιοχή υπέρυθρου μήκους κύματος. Λαμβάνει δεδομένα πέρα από το ορατό φάσμα και έτσι παρέχει μετρήσεις ακρίβειας επιφανειακών θερμοκρασιών.


Κατάλογος OPTRIS
Θερμοκάμερα OPTRIS Xi410 LT
Βιομηχανική Ethernet Θερμοκάμερα Η νεότατα εξελιγμένη Θερμοκάμερα Xi410 LT συνδιάζει τα πλεονεκτήματα ενός συμπαγούς και βιομηχανικού πυρόμετρου με προηγμένης Υπέρυθρης Κάμερας.
Θερμοκάμερα OPTRIS Xi80
Η θερμοκάμερα optris Xi80 συνδιάζει τα πλεονεκτήματα της θερμοκάμερας και του υπέρυθρου θερμομέτρου. H 80x80pixels θερμική εικόνα απαλείφει την ανάγκη εύρεσης του θερμού σημείου και τη δύσκολη διαδικασία στοχοθεσίας, που απαιτείται σε ένα απλό πυρόμετρο
Θερμοκάμερα OPTRIS Xi400
Η Θερμοκάμερα Xi400 συνδιάζει τα πλεονεκτήματα ενός συμπαγούς και βιομηχανικού πυρόμετρου με προηγμένης Υπέρυθρης Κάμερας. Η ταχεία λειτουργία των 80 Hz επιτρέπει την επιτήρηση γρήγορων θερμικών διεργασιών και σε λειτουργία σάρωσης γραμμής (line-scan)
Οπτικά Μικροσκοπίου Xi400
Τα νέα Οπτικά Μικροσκοπίου της Θερμοκάμερας Xi400 είναι κατάλληλα για μέτρηση θερμοκρασίας μικρών υλικών από 240μm


SendToAFriend-icon 
 (0,00) Αριθμός χρηστών που βαθμολόγησαν (0)


IRISTEM

IRISTEM

 • ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ
  ΕΔΡΑ: Κομνηνών 8
  54624 Θεσσαλονίκη - Μακεδονία
  Τηλ. 2310 268490
  Κιν. 6944 286617
  Email: info@iristem.gr

  Επικοινωνία


active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης