Ελληνικά
Προωθήστε το στο Promote on Facebook
Θερμογραφία Τηλεμάθηση Level I, II

Τηλεμάθηση (Distance Learning): η πρωτοποριακή  υπηρεσία  εκπαίδευσης και πιστοποιήσης Level I & II

Τώρα! 'Εχετε την ΚΑΛΙΤΕΡΗ ΔΙΕΘΝΩΣ εκπαίδευση στη θερμογραφία, χωρίς να είστε μακριά από το σπίτι ή το γραφείο σας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και διατηρώντας απόλυτη ευελιξία. Μπορείτε να εκπονήσετε την εκπαίδευσή σας στη θερμογραφία οποτεδήποτε σας είναι βολικό, απλά από την οθόνη του υπολογστή / φορητού σας. Με το πρόγραμμα τηλεμάθησης "Distance Learning" έχετε ακριβώς το ίδιο εκπαιδευτικό περιεχόμενο που έκανε διάσημο το Αμερικάνικο Ινστιτούτο θερμογραφίας. Στην πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία χρησιμοποιούνται servers και πολυμέσα αιχμής, τα οποία σας οδηγούν να ανακαλύψετε μία συναρπαστική εκπαιδευτική εμπειρία.

Όλα τα προγράμματα "Distance Learning" καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις κατά ASNT για την πιστοποίηση προσωπικού ΜΚΕ. Η διδασκαλία γίνεται πάντοτε από Πιστοποιημένο Θερμογράφο Επιπέδου ΙΙΙ (Infraspection Institute Certified Infrared Thermographer® Level III), με περισσότερα από 20 - χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας.


Τα προγράμματα Τηλεμάθησης είναι χωρισμένα σε ενότητες της μίας (1) ώρας και σας δίνουν τη δυνατότητα να εργαστείτε με τον ρυθμό που σας βολεύει. Κάθε ενότητα είναι φτιαγμένη ώστε να βασίζεται στο περιεχόμενο των προηγούμενων. Σε οποιαδήποτε στιγμή έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε σε προηγούμενη ενότητα για επανάληψη, αν το επιθυμείτε.  Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση του προγράμματος της καθοδηγούμενης Τηλεμάθησης, ο εκπαιδευόμενος αποκτά το δικαίωμα να συμμετέχει στις εξετάσεις πιστοποίησης "Infraspection Institute Certified Infrared Thermographer®"

Η παρακολούθηση ένος προγράμματος πιστοποίησης από τη διεθνούς εμβέλειας αρχή στη θερμογραφία  "Infraspection Institute" ενισχύει τις γνώσεις και το κύρος σας, για την επαγγελματική δραστηριότητα σας στο συναρπαστικό χώρο των εφαρμογών της θερμογραφίας. Με την υποστήριξη και αξιοπιστία της Iristem Engineering.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή στο πρόγραμμα Τηλεμάθησης, καλέστε μας στα 2310268490, 6944286617, ή χρησιμοποιείστε τη φόρμα επικοινωνίας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΛΕΜΑΘΗΣΗΣ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΡΜΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΑ LEVEL I & II : EINAI ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ - ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ !

Θερμογραφία Επιπεδου Ι - Τηλεμάθηση Level I Certified Infrared Thermographer®
Το πλέον κατανοητό και μέγιστου περιεχομένου πρόγραμμα πιστοποίησης Level I
Θερμογραφία Επιπεδου ΙΙ - Τηλεμάθηση Level IΙ Certified Infrared Thermographer®
Το πλέον κατανοητό και μέγιστου περιεχομένου πρόγραμμα πιστοποίησης Level II


SendToAFriend-icon 


IRISTEM

IRISTEM

 • ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ
  ΕΔΡΑ: Κομνηνών 8
  54624 Θεσσαλονίκη - Μακεδονία
  Τηλ. 2310 268490
  Κιν. 6944 286617
  Email: info@iristem.gr

  Επικοινωνία


active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης