Ελληνικά
Προωθήστε το στο Promote on Facebook
Θερμοκάμερες OPTRIS, συμπαγή σταθερά συστήματα, εξαιρετικές επιδόσεις και ποιότητα κατασκευής σε ανταγωνιστικές τιμές

Οι θερμοκάμερες Optris είναι πλήρως ραδιομετρικά σταθερά θερμογραφικά συστήματα με εξαιρετική σχέση τιμής-επιδόσεων. Οι θερμικές κάμερες συνδέονται απευθείας σε PC μέσω USB ή Ethernet και είναι απευθείας έτοιμες για λειτουργία. Tα δεδομένα θερμοκρασίας απεικονίζονται με ελεύθερο αδείας λογισμικό ανάλυσης Optris PIX Connect.

 

Optris Xi - Συμπαγείς Θερμοκάμερες

Εισαγωγή στην Σειρά Xi

Optris Pi - Θερμοκάμερες Ακριβείας

Εφαρμογή στην Υαλουργία - Σειρά PI

 

Πυρόμετρο ή Υπέρυθρη Κάμερα;  Η σειρά Xi είναι μία σύντηξη ενός συμπαγούς ανθεκτικού κελύφους πυρομέτρου και μίας σύγχρονης IR κάμερας. Χάρη στις αναλογικές και ψηφιακές εξόδους όπως και στην επιλογή της διαχείρισης έως εννέα ελεύθερα οριζόμενων περιοχών μέτρησης, με εξωτερικό υλισμικό, η σειρά θερμοκαμερών Xi είναι απόλυτα κατάλληλη για κάθε είδους εφαρμογή, όπως και για OEM ενσωμάτωση.

Οι υπέρυθρες κάμερες της σειράς PI Precision Line προσφέρουν υπέρυθρη μέτρηση ακριβείας για μεγάλο αριθμό βιομηχανικών εφαρμογών. Από τις ιδιαίτερων δυνατοτήτων, όπως η optris PI 400i/ 450i  έως υψηλής ανάλυσης  VGA θερμοκάμερες (Optris PI 640) και ειδικές διαμορφώσεις θερμοκαμερών, όπως για εφαρμογές στη μεταλλουργίας και υαλουργία έως και  even θερμοκάμερες μικροσκοπίου, για τις ανάγκες ιδιαίτερων και απαιτητικών εφαρμογών.


Θερμοκάμερες OPTRIS Xi Compact Line σε Διαστάσεις Παλάμης
Η σειρά θερμοκαμερών Optris Xi είναι συνδιαστική διαμόρφωση συμπαγούς πυρομέτρου με μία σύγχρονη υπέρυθρη κάμερα. Χάρη στις ενσωματωμένες αναλογικές και ψηφιακές εξόδους, την προαιρετική επιπλέον δυνατότητα για διαχείριση έως εννιά ελεύθερα οριζόμενων περιοχών μέτρησης - με εξωτερικό ενδοσυνδετή διεργασίας - οι Θερμοκάμερες Xi μπορούν να λειτουργήσουν εξαιρετικά και σε OEM εφαρμογές.
Θερμοκάμερες OPTRIS PI Precision Line Συμπαγής Σχεδίαση Ακριβείας
Οι Θερμοκάμερες Ακριβείας Οptris PI είναι ιδανικές για υπέρυθρης εικόνας μέτρηση θερμοκρασίας, σε πληθώρα Βιομηχανικών και εφαρμογών στην Έρευνα και Ανάπτυξη, όπως και στη Διασφάλιση Ποιότητας.Από τις θερμοκάμερες PI450i/PI400i έως και τις VGA διακριτικότητας PI 640. Ειδικές θερμοκάμερες για τη μεταλλουργία και υαλουργία, όπως και για εφαρμογές μικροσκοπίας, καλύπτουν τις πλέον απαιτητικές σας προσδοκίες.


SendToAFriend-icon 


IRISTEM

IRISTEM

 • ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ
  ΕΔΡΑ: Κομνηνών 8
  54624 Θεσσαλονίκη - Μακεδονία
  Τηλ. 2310 268490
  Κιν. 6944 286617
  Email: info@iristem.gr

  Επικοινωνία


active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης