Ελληνικά
Προωθήστε το στο Promote on Facebook
Σειρά CT

Πυρόμετρα Optris Σειράς CT - Μικρή Κεφαλή, Ανεξάρτητα Ηλεκτρονικά


Τα πυρόμετρα optris της σειράς CT είναι εφοδιασμένα με μία από τις μικρότερες κεφαλές υπέρυθρης μέτρησης στον πλανήτη και οπτική διακριτικότητα έως και 75:1. Τα ανεξάρτητα ηλεκτρονικά παρέχουν μεγάλη ποικιλία επιλογών, σε αναλογικές εξόδους όπως και αρκετούς ψηφιακούς ενδοσυνδετές. Οι αισθητήρες της σειράς CT έχουν μοναδικά πλεονεκτήματα για την εγκατάσταση σε εφαρμογές με περιβάλλοντα υψηλών θερμοκρασιών, όπως στο εσωτερικό μετάλλων, κεραμικά ή στην υαλουργία. Η στιβαρή και φιλόδοξη σχεδίαση επιστρέπει τη χρήση των κεφαλών σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος έως και 250°C, χωρίς επιπλέον ψύξη. Το σημαντικό αυτό πλεονέκτρημα μειώνει τα κοστολόγια της μηχανικής εφαρμογής.
 
Επιπλέον, η σειρά CT διατίθεται με πολλές διαφορετικές εκδόσεις περιοχών φασματικής απόκρισης. Τα συνδυαστικά της πλεονεκτήματα την καθιστούν μοναδική επιλογή, για μέγαλη γκάμα εφαρμογών και σε κάθε είδους περιβάλλοντα λειτουργίας.


Κατάλογος OPTRIS


Πυρόμετρα optris CT LT και CTex LT
Το πυρόμετρο optris CT LT είναι εφοδιασμένο με ένα από τα μικρότερα διεθνώς υπέρυθρα αισθητήρια, υψηλής οπτικής διακριτικότητας 22:1. Επιπρόσθετα, προσφέρει μεγάλη ευελιξία, λόγω των επιλέξιμων αναλογικών εξόδων και των πολλών προαιρετικών ψηφιακών ενδοσυνδετών. Η εξελιγμένη έκδοση, το πυρόμετρο CTex LT, είναι επιπλέον εφοδιασμένη με απομονωτές διπλών διόδων Zener
Πυρόμετρo optris CTfast LT για εξαιρετικά ταχείες μετρήσεις θερμοκρασίας
Το πυρόμετρο optris CTfast LT είναι ιδανικό, για εξαιρετικά ταχείες μετρήσεις θερμοκρασίας, χάρη στον πολύ σύντομο χρόνο αποκρισής του των 6 ms. Ο ειδικός αισθητήρας (unchoppered) επιτρέπει συνεχή μέτρηση θερμοκρασίας ταχείων διεργασιών, στο εύρος από -50°C έως 975°C
Πυρόμετρο optris CThot LT για περιβάλλοντα πολύ υψηλών θερμοκρασιών
Το πυρόμετρο optris CThot LT αναπτύχθηκε για λειτουργία σε ακραίες συνθήκες θερμότητας και αναγνωρίζεται για την εξαιρετική του αντοχή σε πολύ υψηλές θερμοκρασίας περιβάλλοντος. Η χρησιμοποίησή του σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος έως 250°C, χωρίς επιπλέον ψύξη, είναι τελείως απροβλημάτιστη.
Πυρόμετρα optris CT 1M / 2M για μέτρηση υψηλών θερμοκρασιών σε μέταλλα
Το βραχύ μήκος κύματος απόκρισης των πυρομέτρων optris CT 1M και 2M, που συνδυάζεται με θερμοκρασιακό εύρος θερμοκρασίας έως 2,200°C, τα καθιστά ιδανική επιλογή για μετρήσεις υψηλής θερμοκρασίας σε μέταλλα, οξείδια μετάλλων και κεραμικά υλικά
Πυρόμετρα optris CT 3M για μέτρηση χαμηλών θερμοκρασιών σε μέταλλα
Με βραχύ μήκος κύματος και κλίμακα θερμοκρασίας από 50°C και άνω, το πυρόμετρο optris CT 3M είναι ιδανικά κατάλληλο για χρησιμοποίηση σε μετρήσεις χαμηλής θερμοκρασίας μετάλλων και σύνθετων υλικών. Ο ταχύς χρόνος απόκρισης μόλις 1 ms παρέχει απροβλημάτιστη λειτουργία, σε γρήγορες διεργασίες.
Πυρόμετρα optris CT G5 για μέτρηση θερμοκρασίας σε γυαλί
Με φασματική απόκριση στα 5.0 µm, το πυρόομερο optris CT G5 είναι ιδανικά κατάλληλο για μετρήσεις θερμοκρασίας επί γυαλιού, π.χ. στην παραγωγή γυαλιού, παραγωγή γυαλιου για αυτοκίνητα ή για την παραγωγή ηλιακών κυψελών.
Πυρόμετρο optris CT P3 για λεπτά φιλμ πλαστικών PP, PE, PS
Χάρη στη φασματική του απόκριση στα 3.43 µm, το πυρόμετρο optris CT P3 είναι ιδανικό για ακριβή μέτρηαη θερμοκρασίας σε λεπτά πλαστικά φιλμ όπως PE, PP and PS.
Πυρόμετρο optris CT P7 για μετρήσεις PET, PU, PTFE, PA ή CTA
Χάρη στη φασματική του απόκριση στα 7.9 µm, το πυρόμετρο optris CT P7 είναι ιδανικό για μετρήσεις θερμοκρασίας σε φύλλα πλαστικού όπως PET, PU, PTFE, PA ή CTA


SendToAFriend-icon 


IRISTEM

IRISTEM

 • ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ
  ΕΔΡΑ: Κομνηνών 8
  54624 Θεσσαλονίκη - Μακεδονία
  Τηλ. 2310 268490
  Κιν. 6944 286617
  Email: info@iristem.gr

  Επικοινωνία


active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης