Ελληνικά
Προωθήστε το στο Promote on Facebook
Θερμοκάμερες ΙNFRATEC IMAGE IR Ψυχόμενα Συστήματα Οδηγούσας Αιχμής

Θερμογραφικές Κάμερες Οδηγούσας Αιχμής, Ανώτατες Απαιτήσεις Εφαρμογών


Οι κάμερες οδηγούσας αιχμής της Infratec είναι σχεδιασμένες για ιδιαίτερα απαιτητικές εφαρμογές και, λόγω των χαρακτηριστικών τους, διαμορφώνονται στις ειδικές απαιτήσεις χρηστών για υψηλότατες επιδόσεις και διαμορφώσιμη ευελιξία στη χρήση τεχνολογίας θερμικής απεικόνισης. Χρησιμοποιούνται φωτονικοί ψυχόμενοι ανιχνευτές, σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις σε μορφότυπα εικονοστοιχείων και περιοχών φασματικής απόκρισης.

Οι κάμερες οδηγούσας αιχμής της σειράς ImageIR® προσφέρουν στο χρήστη απόλυτες επιδόσεις, που περιλαμβάνουν κορυφαία θερμική ευαισθησία, ανώτατης κατηγορίας γεωμετρική διακριτικότητα, για ακριβέστατες μετρήσεις, όπως και ανώτατους ρυθμούς λειτουργίας, με στόχο την βέλτιστη θερμική επιτήρηση ταχύτατων διεργασιών και κινούμενων αντικειμένων. Χάρη στην σπονδυλωτή δομή της σχεδιαστικής τους προσέγγισης, τα συστήματα ImageIR® μπορούν να έχουν ιδιαίτερες διαμορφώσεις, ανά Έργο, και βέλτιστη προσαρμογή των επιδόσεων στις μετρητικές απαιτήσεις απόλυτα ειδικών εφαρμογών. Για παράδειγμα, οι κάμερες ImageIR® χρησιμοποιούνται στην Έρευνα και Ανάπτυξη, στην Ανάλυση μη-καταστροφικών δοκιμών και στην επιτήρηση ειδικών διεργασιών.

Σε συνδυασμό με το λογισμκό θερμογραφικής ανάλυσης και ελέγχου IRBIS®, που αναπτύσσει η InfraTec, η σειρά θερμογραφικών καμερών ImageIR® δημιουργεί τα ανώτατα πρότυπα αποδοτικών συστημάτων, για επιστημονικές και περίπλοκές θερμογραφικές αναλύσεις.Θερμοκάμερες Αιχμής Image IR : Περιγραφή και Κατάλογος Συστημάτων

SendToAFriend-icon 


IRISTEM

IRISTEM

 • ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ
  ΕΔΡΑ: Κομνηνών 8
  54624 Θεσσαλονίκη - Μακεδονία
  Τηλ. 2310 268490
  Κιν. 6944 286617
  Email: info@iristem.gr

  Επικοινωνία


active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης