Ελληνικά
Αρχική
Η Εταιρία
Υπηρεσίες
IR Πυρόμετρα
Θερμοκάμερες
LEAKSHOOTER LKS1000
Θερμογραφία
Επικοινωνία
Προωθήστε το στο Promote on Facebook
LEAKSHOOTER LKS1000

LEAKSHOOTER LKS1000

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΥΠΕΡΗΧΩΝ LEAKSHOOTER

 

Οι Υπέρηχοι είναι σε συχνότητες, πάνω από τα 20,000 Hz, η οποία δεν είναι ακουστή από το ανθρώπινο αυτί.

Η απόκριση συχνότητας του ανθρώπινου αυτιού είναι στην περιοχή 20 Hz έως 20,000 Hz

Πολλά φαινόμενα παράγουν Υπέρηχους, το 1ο είναι οι ΔΙΑΡΡΟΈΣ από συστήματα ΠΕΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΑΕΡΑ ή ΑΕΡΙΩΝ ΥΠΟ ΠΊΕΣΗ. Επίσης, ελαττώματα στα έδρανα και λίπανση, τυρβώδης ροή σε Υγρά ή Αέρια, ΣΠΗΛΑΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΤΛΙΕΣ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΠΙΝΘΗΡΙΣΜΟΙ, ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΟΡΩΝΑ, όπως και πολλά άλλα φαινόμενα παράγουν ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ.

Στην ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, η δυνατότητα ανίχνευσης, σε ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝΤΑ, ΥΠΕΡΗΧΩΝ, μπορεί να προλάβει ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑΤΑ ή/ και ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ και να υποστηρίξει την ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

Με την κάμερα LEAKSHOOTER, η έκλυση Υπερήχων μπορεί να ανιχνευτεί και να μετρηθεί με ακρίβεια. Αυτό παρέχει τη δυνατότητα για ΈΓΚΑΙΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΦΑΛΜΆΤΩΝ

Γενικά, οι ΥΠΕΡΗΧΟΙ είναι πιο κατευθυντικοί από τις χαμηλές συχνότητες. Αυτό επιτρέπει την ανίχνευση της πηγής τους, ακόμη και σε περιβάλλοντα με παρουσία υψηλού θορύβου. Με την προσθήκη της όρασης και της φωτογραφίας στην μέτρηση υπερήχων, η SYNERGYS TECHNOLOGIES, με την κάμερα υπερήχων LEAKSHOOTER, έχει εξελίξει σημαντικά αυτή την τεχνική επιθεώρησης.


Κάμερα Leakshooter LKS1000 V2+
Νέα Βελτιωμένη Έκδοση ! Τώρα με Μεγάλη Οθόνη 5,7", Ενσωματωμένο Υπολογιστή προσεγγιστικού Κόστους Διαρροής, Εργονομική Σχεδίαση, Λάμπα LED. O ενδοσυνδετής BLUETOOTH επιτρέπει χρησιμοποίηση Προαιρετικών Ασύρματων Ακουστικών. ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ..IRISTEM

IRISTEM

 • ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ
  ΕΔΡΑ: Κομνηνών 8
  54624 Θεσσαλονίκη - Μακεδονία
  Τηλ. 2310 268490
  Fax. 2310 268542
  Κιν. 6944 286617
Δώστε μας το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι...