Ελληνικά
Προωθήστε το στο Promote on Facebook
Κάμερες Υπερήχων

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΥΠΕΡΗΧΩΝ LEAKSHOOTER

ΠΕΠΙΕΣΜΕΝΟΣ ΑΕΡΑΣ και ΑΕΡΙΑ - ΥΠΟΠΙΕΣΗ - ΑΤΜΟΠΑΓΙΔΕΣ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΣΠΙΝΘΗΡΙΣΜΟΙ - ΔΙΑΡΟΕΣ ΒΑΝΩΝ .. 

Οι Υπέρηχοι είναι σε συχνότητες, πάνω από τα 20,000 Hz, οι οποίες δεν είναι ακουστές από το ανθρώπινο αυτί.

Η απόκριση συχνότητας του ανθρώπινου αυτιού είναι στην περιοχή 20 Hz έως 20,000 Hz.

Πολλά φαινόμενα παράγουν Υπέρηχους, όπως οι ΔΙΑΡΡΟΈΣ από συστήματα ΠΕΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΑΕΡΑ ή ΑΕΡΙΩΝ ΥΠΟ ΠΊΕΣΗ. Επίσης, ελαττώματα στα έδρανα και λίπανση, τυρβώδης ροή σε Υγρά ή Αέρια, ΣΠΗΛΑΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΤΛΙΕΣ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΠΙΝΘΗΡΙΣΜΟΙ, ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΟΡΩΝΑ, όπως και πολλά άλλα φαινόμενα παράγουν ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ.

Ιδιαίτερα, η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΥΠΕΡΗΧΩΝ (ULTRASOUND DIAGNOSIS) - σε συνδυασμό με τη Θερμογραφία - παρέχει πολύτιμη υποστήριξη στην ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΤΜΟΠΑΓΙΔΩΝ. 

Στην ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, η δυνατότητα ανίχνευσης, σε ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝΤΑ, ΥΠΕΡΗΧΩΝ, μπορεί να προλάβει ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑΤΑ ή/ και ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ και να υποστηρίξει την ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

Με την κάμερα LEAKSHOOTER, η εκπομπή Υπερήχων μπορεί να ανιχνευτεί και να μετρηθεί με ακρίβεια. Αυτό παρέχει τη δυνατότητα για ΈΓΚΑΙΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΦΑΛΜΆΤΩΝ

Γενικά, οι ΥΠΕΡΗΧΟΙ είναι πιο κατευθυντικοί από τις χαμηλές συχνότητες. Αυτό επιτρέπει την ανίχνευση της πηγής τους, ακόμη και σε περιβάλλοντα με παρουσία υψηλού θορύβου. Με την προσθήκη της όρασης και της φωτογραφίας στην μέτρηση υπερήχων, η SYNERGYS TECHNOLOGIES, με την κάμερα υπερήχων LEAKSHOOTER, έχει εξελίξει σημαντικά αυτή την τεχνική επιθεώρησης.

 

LEAKSHOOTER LKS 1000-V3T+PRO
LEAKSHOOTER V3T+PRO. H ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ! Ο 1ος ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΈΛΕΓΧΟΣ ΑΤΜΟΠΑΓΊΔΩΝ STRAPSHOOTER®. Ειδική κάμερα υπερήχων, ανίχνευσης διαρροών πεπιεσμένου αέρα, αερίων, κενού, ατμού. Διαθέτει και ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΚΑΜΕΡΑ, η οποία λαμβάνει μετρήσεις, ως Τμήμα Ολοκληρωμένης - σε Συνδυασμό με Υπερήχους - Διαγνωστικής Διαδικασίας.
LEAKSHOOTER LKS 1000-V2+IR
NEA LEAKSHOOTER® LKS1000-V2+IR. Υπέρηχη Ανίχνευση Διαρροών σε πεπιεσμένα αέρια, κενό, ατμό. Με ενσωματωμένη θερμική κάμερα 160 x 120 px. Το ιδανικό εργαλείο για τον τεχνικό πεδίου, για τη Συνδυαστική Διαγνωστική Ακουστικής Υπερήχων και Υπέρυθρου Φάσματος.
LEAKSHOOTER LKS 1000-V2+
ΝΕΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΈΚΔΟΣΗ - Η 1η Κάμερα Υπερήχων, για την Ανίχνευση Διαρροών Πεπιεσμένου Αέρα, Αερίων υπό πίεση και Κενού, με οπτικοποίηση των σημείων διαρροών ! Η LEAKSHOOTER LKS 1000 – V.2+ έχει πολλές άλλες εφαρμογές : έλεγχο ατμοπαγίδων, επιθεώρηση εδράνων, ανίχνευση ηλεκτρικών μερικών σπινθηρισμών και φαινομένου κορώνα, ελαττωματικούς μονωτήρες..


SendToAFriend-icon 


IRISTEM

IRISTEM

 • ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ
  ΕΔΡΑ: Κομνηνών 8
  54624 Θεσσαλονίκη - Μακεδονία
  Τηλ. 2310 268490
  Κιν. 6944 286617
  Email: info@iristem.gr

  Επικοινωνία


active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης