Ελληνικά
Προωθήστε το στο Promote on Facebook
Σειρά CSmicro | CS LT

CSmicro | CS LT  Μεγάλες Επιδόσεις σε Μικρό Μέγεθος


Η Optris προσφέρει το βιομηχανικό σημείο αναφοράς, στα πυρόμετρα προσιτού κόστους, σε σχέση με το μέγεθος κεφαλών μέτρησης, τη στιβαρότητα κελύφους και το εύρος θερμοκρασιών. Οι διαφορετικές επιλογές φασματικής απόκρισης επιτρέπουν τη μέτρηση θερμοκρασίας σε πλαστικά, μέταλλα, γυαλί και κεραμικά σε εύρος -50-1030 °C, με διακριτικότητα έως και μόλις 25mK. Οι επιλογές οπτικών υποστηρίζουν υψηλό λόγο διακριτικότητας (distance-to-spot-size ratio) διασφαλίζοντας τη βέλτιστη εστίαση στο στόχο, για υψηλή ακρίβεια μέτρησης θερμοκρασίας. 

Με τη μικροσκοπική ανοξείδωτη κεφαλή μέτρησης τα αισθητήρια είναι σχεδιασμένα για να ταιριάζουν σε πολύ περιορισμένους χώρους, δημιουργώντας βιομηχανικό πρότυπο με την αποδοτικότητα ολοκλήρωσής τους, π.χ. σε μηχανές.

Χάρη στη μοναδική διαμόρφωση ηλεκτρονικών τους, οι κεφαλές μέτρησης αντέχουν θερμοκρασίες περιβάλλοντος έως 180°C και μπορούν να τοποθετηθούν κοντά σε πηγές θερμότητας.

Τα αισθητήρια παρέχουν έξοδο mV ή mA, που περιλαμβάνουν προαιρετική καλωδίωση 2-άκρων, για εύκολη ηλεκτρική ενσωμάτωση. Η ένδειξη LED λειτουργεί προαιρετικά και ως σήμα συναγερμού, υποστήριξη αυτο-διάγνωσης, ή ένδειξη κωδικού θερμοκρασίας. Το προαιρετικό USB υλισμικό υποστηρίζει απλή διαμόρφωση με την εφαρμογή κινητού ή από το λογισμικό Windows.

Η εξαρετική σχέση τιμής-επιδόσεων υποστηρίζει την ενσωμάτωση των πυρομέτρων σε εφαρμογές OEM.Κατάλογος OPTRIS
Πυρόμετρο optris CS LT
Το υπέρυθρο πυρόμετρο optris CS LT είναι ιδεατά κατάλληλο για μέτρηση θερμοκρασίας σε περιβάλλοντα περιορισμένων διαστάσεων. Οι κεφαλές συμπαγούς κελύφους έχουν σχεδιαστεί για κλίμακα μέτρησης θερμοκρασίας από -40°C έως 1,030°C και μπορούν να λειτουργήσουν σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος έως 80°C (176 °F), χωρίς ανάγκη ψύξης
Πυρόμετρο optris CSmicro LT LTH
Το πυρόμετρο optris CSmicro LT LTH είναι εξοπλισμένο με μία πρωτότυπη ανοξείδωτη κεφαλή, πολύ μικρών διαστάσεων. Ταιριάζει ιδιαίτερα σε εφαρμογές όπου οι διαστάσεις είναι περιορισμένες. Το μικρό μέγεθος κεφαλής και η αντοχή της σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος έως 180°C επιτρέπει την πολύ οικονομική μηχανική ενσωμάτωση της, στις παραγωγικές εγκαταστάσεις.
Πυρόμετρο optris CSmicro LT HS
Το πυρόμετρο optris CSmicro LT HS δημιουργεί νέα στάνταρ επιδόσεων. Έχει τη δυνατότητα μέτρησης ελάχιστων διαφορικών θερμοκρασίας 0.025 K. Με την ανοξείδωτη κεφαλή, ταιριάζει τέλεια για εγκατάσταση σε περιορισμένων διαστάσεων χώρους.
Πυρόμετρο optris CSmicro 2Μ
Το πυρόμετρο optris CSmicro 2M έχει σχεδιαστεί για κλίμακα μέτρησης θερμοκρασίας από 250°C έως 1,600°C. Η ειδική φασματική του απόκριση στο 1.6 µm το καθιστά ιδεατό IR πυρόμετρο, για μέτρηση θερμοκρασία στα μέταλλα.
Πυρόμετρο optris CSmicro 3M για μέτρηση θερμοκρασίας σε Μέταλλα και διαμέσου Γυαλιού
Το πυρόμετρο optris CSmicro 3M έχει ειδικά σχεδιαστεί για κλίμακα μέτρησης θερμοκρασίας 50°C έως 600°C. Η ειδική φασματική απόκριση στα 2.3 µm το καθιστά ιδανικό IR πυρόμετρο για μέτρηση θερμοκρασίας σε μεταλλικές επιφάνειες, εκκινώντας από τους 50°C, και επιτρέπει μετρήσεις διαμέσου γυαλιού


SendToAFriend-icon 


IRISTEM

IRISTEM

 • ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ
  ΕΔΡΑ: Κομνηνών 8
  54624 Θεσσαλονίκη - Μακεδονία
  Τηλ. 2310 268490
  Κιν. 6944 286617
  Email: info@iristem.gr

  Επικοινωνία


active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης