Ελληνικά
Αρχική
Η Εταιρία
Υπηρεσίες
IR Θερμόμετρα και Πυρόμετρα
Θερμοκάμερες
Θερμογραφία
Επικοινωνία
Προωθήστε το στο Promote on Facebook
Πυρομέτρα Compact

Πυρόμετρα Σειράς Compact

H Oprtis εισάγει νέα πρότυπα στο χώρο των βιομηχανικών πυρομέτρων, σε σχέση με το μέγεθος και την στιβαρότητα κελύφους των αισθητηρίων. Οι μικροσκοπικές κεφαλές αισθητηρίων έχουν ειδικά εξελιχθεί για τοποθέτηση σε συμπαγή περιβάλλοντα και είναι η τέλεια επιλογή για εφαρμογές σε χώρους ιδιαίτερα περιορισμένων διαστάσεων, όπως το εσωτερικό πολύ μικρών οργάνων και μηχανών.

Ο εξαιρετικός λόγος τιμής προς επιδόσεις υποστηρίζει την ενσωμάτωση των πυρομέτρων σε λύσεις OEM και ταυτόχρονα τη χρήση τους σε ευρύτατο φάσμα υπέρυθρων εφαρμογών.

Τα πυρόμετρα της σειράς compact προσφέρουν εξαιρετικά πλεονεκτήματα για την εγκατάστασή τους σε περιβάλλοντα υψηλών θερμοκρασιών, όπως για παράδειγμα στη βιομηχανία πλαστικών και την χαρτοβιομηχανία. Η στιβαρή τους σχεδίαση επιτρέπει την χρήση των αισθητηρίων σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος έως 250 °C (482 °F), χωρίς ανάγκη για ψύξη. Το συγκεκριμένο πλεονέκτημα βοηθάει στη μείωση του κόστους για την μηχανική τους εγκατάσταση.

Η Optris προσφέρει αρκετές σχεδιάσεις πυρομέτρων. Οι πελάτες μας συνεπώς μπορούν να επιλέξουν το βέλτιστο πυρόμετρο για την εφαρμογή τους. Παρακαλούμε πλοηγηθείτε στις παρακάτω σελίδες, για λεπτομέρειες:  

 

Single-piece pyrometer with electronic in sensor head

IRISTEM

IRISTEM

 • ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ
  ΕΔΡΑ: Κομνηνών 8
  54624 Θεσσαλονίκη - Μακεδονία
  Τηλ. 2310 268490
  Fax. 2310 268542
  Κιν. 6944 286617
Δώστε μας το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι...