Ελληνικά
Αρχική
Η Εταιρία
Υπηρεσίες
IR Θερμόμετρα και Πυρόμετρα
Θερμοκάμερες
Θερμογραφία
Επικοινωνία
Προωθήστε το στο Promote on Facebook
Πυρομέτρα Υψηλών Επιδόσεων

Υπέρυθρα Πυρόμετρα Υψηλών Επιδόσεων

 

IR Thermometer optris CSlaser

 

Τα Υπέρυθρα Πυρόμετρα της Σειράς Υψηλών Επιδόσεων περιλαμβάνουν Διπλό Λέιζερ Κατάδειξης Διαστάσεων Μετρούμενης Περιοχής. Αντίθετα, τα περισσότερα IR πυρόμετρα διαθέτουν Μονό Λέιζερ, το οποίο καταδεικνύει μόνο το κέντρο της (μετρούμενης περιοχής). Το Διπλό Λέιζερ ακολουθεί το υπέρυθρο οπτικό κανάλι και δείχνει σε κάθε απόσταση τις διαστάσεις της μετρούμενης περιοχής. Έτσι υποστηρίζεται δραστικά η ακρίβεια μέτρησης και αποφεύγονται σφάλματα, που μπορεί να είναι σημαντικά.


Infrared thermometer optris CTlaser

 

Τα Υπέρυθρα Πυρόμετρα Υψηλών Επιδόσεων χρησιμοποιούνται στη Βιομηχανία, όπως και στην Έρευνα και Ανάπτυξη. Η δυνατότητα μέτρησης μικρών περιοχών είναι καθοριστικής σημασίας για ακρίβεια, στη μέτρηση θερμοκρασίας. Η διάσταση του μικρότερου σημείου μέτρησης δείχνεται από την συμβολή των δύο λέιζερ. Για παράδειγμα, το Optris CTlaser 1M  πετυχαίνει μέτρηση διαστάσεων 0.5 mm (0.02 in), από 150 mm (5.91 in) απόσταση. Η διαθεσιμότητα ποικιλίας φακών δίνει τη δυνατότητα για ευέλικτη προσαρμογή των πυρομέτρων υψηλών επιδόσεων, ανάλογα με την εφαρμογή. 

Η Optris προσφέρει σημαντικό αριθμό σχεδίασεων IR πυρομέτρων. Για τους πελάτες μας μπορούμε συνεπώς να βρούμε την ιδανική λύση, για κάθε εφαρμογή τους. Αναλυτικές πληροφορίες, για τις διατάξεις μέτρησης, μπορούν να βρεθούν στις παρακάτω σελίδες:


 

IRISTEM

IRISTEM

 • ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ
  ΕΔΡΑ: Κομνηνών 8
  54624 Θεσσαλονίκη - Μακεδονία
  Τηλ. 2310 268490
  Fax. 2310 268542
  Κιν. 6944 286617
Δώστε μας το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι...