Ελληνικά
Καλέστε μας για τιμή
Προωθήστε το στο Promote on Facebook
LEAKSHOOTER LKS 1000-V.3 +

LEAKSHOOTER V3+

Ο 1ος ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΈΛΕΓΧΟΣ ΑΤΜΟΠΑΓΊΔΩΝ STRAPSHOOTER® ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΚΑΜΕΡΑ

H LEAKSHOOTER V3+ είναι ειδική κάμερα υπερήχων, ανίχνευσης διαρροών πεπιεσμένου αέρα, αερίων, κενού, ατμού. Διαθέτει ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΚΑΜΕΡΑ, η οποία λαμβάνει μετρήσεις, ως Τμήμα Ολοκληρωμένης - σε Συνδυασμό με Υπερήχους - Διαγνωστικής Διαδικασίας.

Επιπλέον, στις Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις ανιχνεύει μερικούς σπινθηρισμούς και την ύπαρξη φαινομένου κορώνα.

Για τη διευκόλυνση της διάγνωσης, ακόμη και από μη ειδικούς, η SYNERGYS TECHNOLOGIES ανέπτυξε και ενσωμάτωσε στην LEAKSHOOTER V3+, ειδικό λογισμικό με την ονομασία STRAPSHOOTER®.

Tο STRAPSHOOTER® είναι το 1ο διεθνώς λογισμικό, που δίνει τη δυνατότητα αυτόματης διάγνωσης λειτουργικής κατάστασης ατμοπαγίδων.

 

 

Λειτουργία : Ανίχνευση Διαρροών με Υπερήχους

Η μέθοδος των Υπερήχων είναι η πλέον ακριβής, στην ανάλυση και έλεγχο της λειτουργίας των ατμοπαγίδων. Τα κύματα υπερήχων, που προέρχονται από τις ατμοπαγίδες, μετατρέπονται σε ακουστικό σήμα (ετερόδυνη λειτουργία). Οι ατμοπαγίδες συνήθως έχουν κυκλική λειτουργία. Όταν η βαλβίδα  κλείνει - με την είσοδο του ατμού - σταματάει η εκπομπή υπερήχου. Όταν η βαλβίδα ανοίγει, για την αποχέτευση των συμπυκνωμάτων, τότε παράγονται κύματα υπερήχων.

Η διάρκεια του κύκλου εξαρτάται από το φορτίο, την πίεση και το είδος της Ατμοπαγίδας. Κατά την ακρόαση του υπερήχου, στη διάρκεια του κύκλου, ο επεξεργαστής της LEAKSHOOTER εκτελεί ανάλυση του σήματος και είναι σε θέση να δώσει αποτέλεσμα της λειτουργικής κατάστασης της ατμοπαγίδας.

 

Απαραίτητο Εξάρτημα : Probe Επαφής

Το probe επαφής λειτουργεί σαν στηθοσκόπιο. Η  LEAKSHOOTER, με το αφιερωμένο λογισμικό STRAPSHOOTER, διακρίνει την ανοικτή, κλειστή ή / και την κυκλική κατάσταση λειτουργίας της ατμοπαγίδας.

 

Η στάνταρ διαμόρφωση αποτελείται :

 • Ανιχνευτής Υπερήχων LEAKSHOOTER V3+, για ανίχνευση αέριων κυμάτων υπερήχου & αναλυτή ατμοπαγίδων  με ενσωματωμένη ΘΕΡΜΟΚΑΜΕΡΑ
 • Ακουστικά, με ρυθμίσιμη ένταση, από 0 έως 10
 • Φορτιστής για την μπαταρία Ιόντων Λιθίου
 • Καλώδιο USB
 • Σκληρή Τσάντα Μεταφορά ABS


DATA SHEET LEAKSHOOTER V3+


SendToAFriend-icon 


IRISTEM

IRISTEM

 • ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ
  ΕΔΡΑ: Κομνηνών 8
  54624 Θεσσαλονίκη - Μακεδονία
  Τηλ. 2310 268490
  Κιν. 6944 286617
  Email: info@iristem.gr

  Επικοινωνία


active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης